Zorg op maat en toch op vakantie

de zorgoutlet

Een goede oplossing wanneer je mantelzorger niet beschikbaar is of als je zelf er tussenuit wil is een zorghotel. Een zorghotel is een combinatie van zorg en een mooie hoteluitstraling, zo heb je ook tijdens je herstel een vakantiegevoel. 

Zorg op maat

Voordat je terecht kan in een zorghotel wordt er samen met het zorgteam een zorgplan opgesteld, dit zijn de gemaakte afspraken met de zorgaanbieder. Het is belangrijk dat het zorgplan aansluit op de eigen behoeftes en bij de eigen situatie. 

Wat kost een zorghotel?

Voor zorghotel De Kim kan je de verblijfskosten zo op de website berekenen. Bepaalde kosten van het verblijf worden soms door verzekeraars vergoed, per nacht kost een kamer meestal tussen de 100 en 200 euro. De kosten van het zorghotel bestaan uit de maaltijden en overnachting. Welke kosten en wat er precies wordt vergoed is afhankelijk van je situatie, maar ook van je verzekering. In sommige gevallen zoals met een indicatie voor Eerstelijns verblijf is het mogelijk dat het verblijf in het zorghotel al vanuit de basisverzekering vergoed wordt, wel betaal je te allen tijde je eigen risico. Niet alle verzekeraars hebben een zorghotel in hun aanvullende verzekeringspakket, dat kan je wel navragen bij je zorgverzekeraars.

Is een zorghotel de juiste oplossing?

Wanneer je nazorg nodig hebt na een behandeling of operatie of tijdelijke zorg in verband revalidatie na een blessure. Niet alleen na een operatie, maar ook vooraf kan je terecht in een zorghotel om fit te zijn juist voor een operatie. Tevens als je geen zorg aan huis kan krijgen maar wel tijdelijk zorg nodig hebt dan kan je ook terecht bij een zorghotel. En tot slot als je op vakantie wil, maar ook zorg nodig hebt dan is een zorghotel een goede oplossing, een vakantie met 24 uur zorg op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *