Bij zonnebank Utrecht wordt meteen de link gelegd aan bruin worden. Natuurlijk is dit wel een manier om bruin te worden. Maar het gebruik van een zonnebank heeft ook veel andere voordelen. Vooral te denken aan mensen die medische problemen hebben, zoals reuma, of artrose. Warmte kan de pijn verlichten en dat is heel erg fijn. Vooral omdat deze mensen dagelijks te kampen hebben met veel pijn. Pijn waar geen enkel pilletje goed tegen helpt. Een zonnekuur geeft verlichting en hierdoor komt de pijn even op de achtergrond te staan.

ZEE

Geautomatiseerde zonnestudio

ZEN ZON ZEE is de zonnebank in Utrecht. Overdag is hier gewoon personeel aanwezig die je kan helpen. Echter zijn er op de avonden en op zon- en feestdagen, onbemande zonnestudios aanwezig. Hier kan je gebruik van maken, mits je hier geregistreerd staat. Door middel van een elektronische sleutelhanger, welk je tegen de sensor van de ruimte aan zet, krijg je toegang. Erg fijn, want nu kan je ook buiten openingstijden gebruik maken van deze ruimte. Voor de veiligheid zijn er Camara’s opgehangen in de openbare ruimtes, wel een prettig idee.

ZEN

Heerlijk ontspannen

Stap ook even uit de sleur van het dagelijkse leven en geniet van de vele mogelijkheden die je hier bij Zon Zen Zee kan vinden. Zoals:

  • Spa capsule
  • Infrarood sauna
  • Zonnebanken
  • Floating

Even helemaal jouw lichaam tot rust laten komen en zo de zorgen van het dagelijkse leven even los kunnen laten. Ook worden hier diverse trainingen en coaching sessies gegeven. Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kan je het beste een kijkje nemen op de website.