Tegenwoordig kunt u vinyl handschoenen niet meer wegdenken in diverse branches. U heeft vinyl handschoenen nodig als u werkt met bloed, vloeistoffen, speeksel, bacteriën en chemicaliën. Als u toch met blote handen in deze branches werkt voldoet u niet aan de richtlijnen van uw werkzaamheden én heeft u kans op beschadiging aan uw handen en besmettingsgevaar. Het is eigenlijk een ‘no go’ als u zonder handschoenen werkt. En dat begrijpt De Boer Dental! De Boer Dental is voor u dé webwinkel die u kan voorzien van de juiste vinyl handschoenen. In de online webwinkel van De Boer Dental vindt u een uitgebreide en overzichtelijke webwinkel waar u uw hart kunt ophalen. Diverse werkhandschoenen worden hier aangeboden. Naast vinyl kunt op hier ook terecht voor latex handschoenen en nitril handschoenen. U heeft een ruime keuze in verschillende soorten en maten. De handschoenen van De Boer Dental zijn hygiënisch en geschikt voor verschillende branches. Door de ruime voorraad kunnen zij u een snelle levertijd garanderen.

doos handschoenen

Vinyl handschoenen van De Boer Dental

De Boer Dental staat bekend om zijn goede service. De kwaliteit van de vinyl handschoenen is uitmuntend en verzekerd uw handen van een sterk, en volgens de juiste richtlijnen, materiaal. De Boer Dental heeft verschillende vinyl handschoenen in zijn assortiment. U heeft de keuze uit vinyl handschoenen poedervrij, vinyl handschoenen gepoederd en stretch vinyl, licht gepoederde handschoenen. De mogelijkheden zijn bij De Boer Dental eindeloos! U kunt daarnaast ook uit verschillende diktes kiezen. Zo heeft u bij De Boer Dental een ruime keuze en vindt u voor uw branche de juiste werkhandschoenen. De werkhandschoenen van De Boer Dental zijn allemaal wegwerphandschoenen. Deze handschoenen kunt u eenmalig gebruiken. Hierdoor bent u ook verzekerd van kwalitatief goede werkhandschoenen die u iedere keer om uw handen schuift. Indien u toch uw werkhandschoenen voor de tweede keer wilt gebruiken zal u merken dat de rek uit de handschoen is en dat er scheurtjes in het materiaal ontstaan. Hierdoor zijn uw handen niet voldoende beschermd en wij raden u dit ten zeerste af! Door de wegwerphandschoenen na één keer te gebruiken weg te gooien werkt u volgende de juiste richtlijnen én beschermt u uw handen op de juiste wijze.

Gepoederde handschoenen

Besteld u uw handschoenen bij De Boer Dental? U bent dan verzekerd van een snelle levering en van een goede prijs kwaliteit verhouding! U heeft bij De Boer Dental een ruime keuze uit vynil, nitril en latex handschoenen! Is uw bestelling meer dan 75,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen! Wat een service bij de webwinkel van De Boer Dental!