Uitvaart met een persoonlijke benadering

uitvaart

Helaas gebeurt het eens in de zoveel tijden dat een naaste komt te overlijden. Het is dan erg belangrijk dat er wordt gezorgd voor een goede uitvaart. Hierbij houdt Van Kooten Uitvaartzorg rekening met de volgende uitgangspunten. Rust, aandacht, kwaliteit en vakkundigheid. Van Kooten Uitvaartzorg draagt zorg zodat u een passend afscheid kunt geven aan uw naaste. Gerelateerde link: Uitvaart Doetinchem

Uitvaartbegeleiding

Samen met de klant vindt er eerst een vrijblijvende voorbespreking plaats. Samen met Gerdine, de uitvaartverzorgster, zet de klant alle wensen en mogelijkheden op een rij. Een belangrijk gedeelte van de uitvaart is de opbaring. Hierin zijn vele mogelijkheden en Gerdine zal hierin uw wensen als leidraad nemen. Verder is het natuurlijk aan de klant de keuze of deze kiest voor een begrafenis of voor een crematie. Ook zal er uiteraard rekening worden gehouden met een rouwkaart en een advertentie.

De Memory Box

Het is belangrijk om ooit het gesprek te beginnen over een ooit, hopelijk nog lang durend einde. Het is niet fijn, want praten over een eventueel einde voelt niet fijn. Vaak is het nog niet nodig, want het einde is nog lang niet in zicht. Toch is het goed om het erover te hebben. Alles wat dan besproken is, geeft voor later rust in de emotionele dagen. De Memory Box is een soort opstapje voor een goed gesprek. Hierin staat alle informatie die van pas komt bij overlijden, afscheid en uitvaart. Wanneer je samen de box uitpakt en doorneemt, kom je langs alle onderwerpen die komen kijken bij een uitvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *