Reinig je lichaam met een kuur

Detoxkuur

Je ontkomt er helaas niet aan, door de buitenlucht en de voeding die je eet komen er slechte stoffen je lichaam binnen. Langzaam maar zeker neemt de conditie af, en ben je niet zo fit meer als met een schoon lichaam. Door het doen van een detoxkuur, zorg je ervoor dat de slechte stoffen uit je lichaam verdwijnen en je lichaam weer fit en gezond voelt. Tegenwoordig zijn er veel verschillende aanbieders waar je een kuur kunt volgen, van een eendaagse kuur tot een kuur van maar liefst tien dagen om je lichaam te ontgiftigen. 

Heeft ontgiften van je lichaam zin?

Misschien komt de vraag in je op of het wel zin heeft om je lichaam te ontgiftigen, uitlaatgassen en slechte stoffen doet je lichaam niets mee. Je lichaam probeert ook zelf deze stoffen af te voeren, maar er blijft altijd wel een restje achter van de stoffen. Met andere woorden je lichaam kan wel een steuntje in de rug gebruiken van een detoxkuur om alle giftige stoffen uit je lichaam te krijgen. Oorzaken van teveel giftige stoffen kunnen mogelijk zijn slecht slapen, je voelt je niet optimaal fit of bent gewoon langdurige tijd erg moe.

Detoxkuur

Begin met een schone lei

Wil je met een schone lei beginnen en je lichaam ontgiftigen? Een detoxkuur is een goede en verstandige manier om dit te doen. Wel dien je erop te letten dat je niet te maken hebt met een sapjeskuur, een kuur met sapjes is ervoor bedoeld om je te ondersteunen tijdens een drukke tijd waar je niet voldoende vitaminen binnenkrijgt. Groentesappen zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt ter aanvulling op je dagelijkse maaltijden, deze sappen geven je lichaam echt een boost. Een kuur om te detoxen zorgt ervoor dat de giftige stoffen uit je lichaam verdwijnen, en je weer gezond en fit opnieuw kunt beginnen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *