Het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn. Sterker nog, de afgelopen tijd verkeert Nederland in een diepe crisis. Het coronavirus heeft ons in de greep, maar niet alleen ons land. De hele wereld lijdt hieronder. Voor vele mensen, zoals ondernemers is en wordt dit een hele zware en lastige periode. Sommige mensen zullen nog dieper in de put vallen dan dat ze al zitten. Heb jij het idee dat je vastloopt in het leven en daar zelf niet meer uitkomt? Heb je ondersteuning nodig? Heb je iemand nodig die je helpt bij het praten over problemen?

Praktijk Rozenhage is een praktijk die bijvoorbeeld aan psychosynthese therapie doet. Maar wat is dit nou precies? Als je een psychosociaal therapeut bent, dan help je mensen bij het onder ogen zien van problemen of gevoelens waar je je geen raad mee weet en dit uiteraard te verwerken. Door er veel over te praten kunnen we gezamenlijk opzoek gaan naar het dieperliggende probleem. Vervolgens kan jij er zelf voor zorgen om de draad weer op te pakken. Tijdens het proces krijg je meer inzicht in de situatie waarin je vastloopt en hebt meer rust en acceptatie. Je krijgt meer energie en wilt doorgaan met het leven en je bent vastberaden om de volgende stap te zetten.

Bij psychosynthese kijken we echt naar wie je bent. Dan heb ik het over achtergrond, eigenschappen en ontwikkeling. Op basis van deze gegevens  kunnen we het best jouw behoeftes nastreven en samen een leerweg instappen. Uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van andere onderdelen of inzichten van andere stromingen als dat het proces ten goede komt.

Buiten dit focust Praktijk Rozenhage ook op specifieke andere delen. Er zijn acht onderdelen waarin wij extra hulp kunnen bieden. Dit gaat om schoolbegeleiding, omgaan met emoties, vrienden maken, rouw/trauma, bedrijfscoach, geweld/misbruik, stress/burn-out, therapie. Uiteraard kun je meer informatie opdoen op de website: https://www.praktijkrozenhage.nl/.