Pimp je meubels: alle opties op een rijtje

pexels-kevin-menajang-920025

Je bent ontzettend blij met je eigen huis, maar je bent een beetje uitgekeken op de meubels die in de woonkamer staan. Tijd om je woonkamer een make-over te geven. Je kunt natuurlijk allemaal nieuwe meubels kopen, maar niet elke portemonnee laat dit toe. Daarom kun je ook je huidige meubels pimpen. Hoe je dit kunt doen, lees je in deze blog!

Meubels stofferen

Die mooie stoel die je van je oma hebt geërfd heeft zijn beste tijd gehad. Er zitten scheuren in de stof en hij past niet goed bij je smaak. Door bijvoorbeeld een meubelstoffeerder in Lelystad in te schakelen, kun je de stoel omtoveren tot een modern design. Liever toch de klassieke uitstraling houden? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Het aanbod stoffen is ontzettend groot en voor elke smaak is er wel een bijpassend stofje beschikbaar. Waar ben jij naar opzoek?

Kasten verven

Een likje verf kan wonderen verrichten. Heb je een bruine kast en zie je deze liever veranderen naar het wit? Begin dan met het schuren van de kast. Zorg dat je de kast grondig schuurt en schoonmaakt, voordat je nieuwe verf aanbrengt. Na het verven kun je ook de handgreepjes aanpassen. Andere handgreepjes kunnen al ontzettend veel veranderen aan de uitstraling.

Antiek-effect

Antieke meubels zijn ontzettend gaaf in jouw interieur, maar vaak enorm duur. Toch kun jij jouw huidige meubels een antieke look geven. Vale kleuren, butsen en afgebladderde verf zijn kenmerken van brocante en antiek. Door je kast eerst te verven en daarna te schuren, kun je al een antieke look creëren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *