Wil je graag echte en duurzame resultaten gaan behalen op het gebied van fitness? Dan ben je voor personal training Rotterdam bij DB Sport aan het juiste adres. De personal trainer van DB Sport heeft aannemelijk meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training waardoor hij jou tijdens de intensieve training u optimaal kan begeleiden. 

Een trainingsschema dat is aangepast op jouw agenda 

De personal trainer van DB Sport begrijpt dat het volgen van trainingen lastig kan zijn als je een drukke agenda hebt. Daarom kan het trainingsschema op geheel worden afgestemd op jouw agenda. Zo kun je sporten wanneer jou dat uitkomt. Tijdens de training zul je door de personal trainer worden begeleid zodat je tijdens het uitvoeren van de oefeningen ten alle tijde in de juiste houding zult zitten om zo blessures te voorkomen. Je zult als klant ook gemotiveerd een worden gepushed om door te gaan om zo die laatste setjes alsnog te doen. 

Het stappenplan van DB Sport 

Bij DB Sport wordt er volgens een stappenplan gewerkt. Voordat de trainingen beginnen zul je in gesprek gaan met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke doelen op het gebied van fitness worden vastgesteld. Ook zal er tijdens dit gesprek worden ingezoomd op jouw voeding en eetpatroon. De personal trainer zal dan een voedingsschema opstellen dat is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt. Na het opstellen van de voedingsschema zul je samen met de personal trainer doelgericht gaan werken aan jouw persoonlijke doelen.