Wil je graag echte en duurzame resultaten behalen op het gebied van fitness en ben je op zoek naar meer informatie over goede personal training in de omgeving van Hoofddorp? Dan ben je bij Physiq aan het juiste adres. Bij deze sportschool wordt er namelijk gewerkt aan jouw fysieke en mentale kracht om zoë en betere versie van jezelf te creëren. 

De ervaren personal trainers van Physiq

Elke personal trainer van Physiq is zo opgeleid om iedere sporter van elk niveau te kunnen begeleiden om sterker, fitter en gezonder te worden. Alle personal trainers zijn namelijk erg ervaren en zullen enthousiasme overbrengen tijdens de training die zij geven. Alle personal trainers zijn namelijk erg gedreven en hebben zeer veel passie voor het werk dat zij doen. Naast de fysieke intensieve trainingen die je zult gaan volgen zal ook worden gewekt aan jouw mentale kracht. De balans tussen jouw fysieke en mentale kracht is namelijk erg belangrijk voor het creëren van een betere versie van jezelf. 

Het intake gesprek met jouw personal trainer 

Voordat je zult gaan beginnen met het volgen van de training zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit intake gesprek zul je praten over jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness en jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het creëren van een gezondere levensstijl en het behalen van echte en duurzame resultaten. Neem voor meer informatie over deze sportschool en personal training een kijkje op de website.