Last van lichamelijke klachten?

podoloog

Last van klachten tijdens het sporten? Dit kan diverse redenen hebben. Last van je enkels, knieën, heupen of onderrug. Vaak verwacht je dat er dan sprake is van een blessure op die specifieke plek. Toch is dit niet altijd het geval. Soms heeft dit met iets totaal anders te maken, namelijk het afwijkend functioneren van de voeten.

Podotherapie

Een podotherapeut is dé specialist op het gebied van voeten, dan bedoel ik niet alleen de voeten zelf, maar ook de voeten ten opzichte van de rest van het lichaam. Een podotherapeut is ook de enige voetspecialist in Nederland die door de wet wordt beschermd. Heb je last van voet gerelateerde problemen tijdens het sporten, neem dan vooral contact op met Innofeet. Innofeet is een podotherapie met vele vestigingen in Overijssel. Ook beschikt Innofeet over diverse podotherapeuten gespecialiseerd op het gebied van sport.

Gerelateerd:
Podotherapie Amersfoort
Podotherapeut Nijverdal

Sportpodotherapie

Sportpodotherapie is een specialisatie op het gebied van podotherapie. Hiervoor hebben onze medewerkers naast hun opleiding voor podotherapeut nog een extra 2 jaar durende opleiding gevolgd. Er wordt veel meer gekeken naar de manier van bewegen tijdens het sporten. Hiervoor wordt er gebruikt van bewegingsanalyses of fietsanalyses. Het is een vak apart, want bij iedere sport wordt er natuurlijk weer anders bewogen

Ervaren medewerkers

Innofeet is inmiddels een bekende naam in de sportwereld. Diverse spelers van topclubs zoals PSV, PEC Zwolle en zelfs het Nederlands Elftal worden ondersteund door onze medewerkers. Niet alleen voetballers worden door ons geholpen, dit geldt ook voor vele handballers, hockeyers, volleyballers en hardlopers, we zijn in alle markten thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *