Lachrimpels, ook wel bekend als kraaienpootjes. Dit zijn de kleine rimpeltjes naast je ogen, deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Mensen die er veel last van hebben kiezen er vaak voor om deze te laten vervagen of te laten verdwijnen. De ene persoon heeft hier meer last van dan de ander. Dit is natuurlijk genetisch bepaald, echter zijn er ook bepaalde factoren die het kunnen veroorzaken. Zo kan het licht van de zon, roken maar ook lachen en praten ervoor zorgen dat je last krijgt van lachrimpels. Mocht jij hier last van hebben en vind je dit vervelend? Dan kan dit anno 2021 gelukkig met een kleine operatie verholpen worden. Mocht jij willen weten hoe dit in zijn werking gaat? Lees dan verder!

Behandelingen voor lachrimpels 

Stoor jij je aan je lachrimpels? Dan zijn er dus verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je ze laat vervagen of zelfs verdwijnen. Wil jij voor een effectieve en relatief pijnloze behandeling gaan? Dan zou je kunnen kiezen voor een tijdelijke spierontspanner. Dit zorgt ervoor dat je spieren rondom je ogen minder zullen samentrekken. De huid eromheen zal ontspannen, met als resultaat dat de lachrimpels worden verminderd of zelfs zullen verdwijnen. Heb jij last van fronsrimpels en/of voorhoofdrimpels? Dan kunnen deze ook op deze manier aangepakt worden.

Wanneer je kiest voor deze behandeling, dan is het belangrijk om te weten dat er kleine hoeveelheden tijdelijke spierontspanners in de spier gespoten worden. Maak je geen zorgen als de huid na ongeveer 1 a 2 uur rood wordt, ook zwelling kan toetreden. Dit is vrij normaal en dus niks om je zorgen over te maken. De huid wordt na de behandeling wel gekoeld om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk zwelling en irritatie zal ontstaan. Voor deze operatie is er geen verdoving nodig.

De lange termijn

Wil jij extra zekerheid en wil jij kiezen voor de lange termijn? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om fillers in te spuiten. Hierbij wordt de huid waar de rimpels zich bevinden opgespoten en verdwijnen de rimpels dus. Bij deze behandeling wordt de huid wel lichtelijk verdoofd. Dit gebeurt met verdovende crème. Deze behandeling kan ook gezien worden als relatief pijnloos en dat is natuurlijk een mooi pluspunt.

Lachrimpels voorkomen

Vraag jij je af of het mogelijk is om lachrimpels te voorkomen? Dan kunnen wij al snel een antwoord geven op je vraag: dit is namelijk niet het geval. Uiteraard kan je wel op je manier van leven letten. Denk hierbij aan niet roken en niet te lang onbeschermd in de zon zitten. Wanneer jij hier op let, zal je er natuurlijk minder snel last van hebben dan wanneer jij hier niet op let. Tevens kan je het proces ook vertragen door gebruik te maken van oogcrème.

Mocht jij een behandeling willen ondergaan om van deze rimpels af te komen? Doe dan wel goed onderzoek naar verschillende partijen. Je moet er toch niet aan denken dat de behandeling niet goed verloopt?

Skin + Surgery helpt je de balans herstellen tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid.