Heeft u altijd zo’n last van de knieën tijdens het sporten? Dan zou dit een voorteken kunnen zijn van een blessure, welke beslist niet onderschat mag worden. Onbehandelde langdurige blessures kunnen namelijk het risico op artrose vergroten met alle gevolgen van dien. Daarnaast zorgt het ervoor dat de herstelperiode langer aanhoudt. Om meer stabiliteit aan je gewrichten te geven bied de TK tape de perfecte ondersteuning. De knie intapen TK is namelijk specifiek geproduceerd om de gewrichten te ontlastte en pijn te verminderen.

Hoe werkt het?

Houd de knie in 360 graden en bevestig de losse stukje tape op een gereinigde huid. Zorgt dat u bij het opplakken de tape goed uitrekt. De korte stukjes zijn geschikt om net onder de knie te plakken. Het gedeelte onder de knie wordt door twee stukken tape ondersteund. De langere stukken tape worden vanaf het bovenbeen tot onder de knie bevestigd. Dit wordt met een laag tape ondersteund. Er zijn ook opties om de achterkant van de knie intapen.

Een paar handige tips

  • Zorg er voor dat de huid goed gereinigd.
  • Wees voorzichtig met aan en uitkleden. Het zou kunnen dat je de tapes per ongeluk met de kleding meetrekt.
  • Als laatste tip, wees vooral voorzichtig en neem voldoende rust. De KT tapes werken uitermate goed, waardoor je het gevoel krijgt weer volop te kunnen sporten, maar niet is minder waar.
  • Ga niet over je grenzen heen en neem voldoende rust wanneer het nodig is.

Bezoek de website!

Als u inmiddels enthousiast bent geworden over de Kt tapes kunnen wij u aanraden om de website te bezoeken voor aanvullende informatie en op aankoop over te gaan. We hopen dat u tevreden bent met uw toekomstige aankoop. Klik hier voor de website voor knie intapen: TK tape.