Grootkeukens voor ziekenhuizen

Grootkeukens zijn overal te vinden. In de horeca, in ziekenhuizen, op scholen en op bedrijven. Kampri is de specialist op het gebied van grootkeukens en grootkeukenapparatuur. Ben je benieuwd wat Kampri voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. 

De werkwijze van Kampri grootkeukens

Wanneer je van plan bent om een grootkeuken te laten installeren, is Kampri de juiste partner voor jou. Wij werken middels een aantal stappen. Allereerst ontvang je advies van ons over de plaatsing van de keuken. Bij de keuze en inrichting van de grootkeuken is een uitgekiende afstemming van je wensen en ideeën van belang. Bij ons advies denken wij ook mee over de innovatieve, functionele en creatieve oplossingen voor jouw keuken. Daarnaast geven we ook advies over de perfecte routing en de toepassing van duurzame apparaten. Vervolgens wordt er op basis van het adviesgesprek een ontwerp gemaakt en gepresenteerd. Zo krijg je een goed beeld hoe de toekomstige keuken eruit komt te zien. Naast het ontwerp krijg je inzichten in de technische tekening van de keuken. Bij goedkeuring op het ontwerp wordt de keuken geproduceerd. De juiste apparatuur wordt besteld en de keuken wordt op maat geproduceerd, geheel naar wens van jou. Na de productie wordt de keuken efficiënt geplaatst en tot slot verlenen wij 24/7 service om eventuele problemen op te lossen. 

Interesse?

Heb je interesse in een samenwerking met Kampri grootkeukens om een grootkeuken bij jou te komen plaatsen? Kijk dan op onze website en neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Voor een specialist op het gebied van grootkeukens ben je bij ons op het juiste adres. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *