Goed geholpen door Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal

Het lichaam van een mens zit soms ingewikkeld in elkaar. Gelukkig weet de Fysiotherapie Veenendaal daar wel raadt mee. Veel mensen hebben klachten aan rug, schouders knieën en veel meer. Probleem is dat zij er vaak te lang mee blijven lopen. Hierdoor kunnen klachten alleen maar erger worden en moeilijker om te verhelpen. Wanneer je klachten hebt, bijvoorbeeld last van de rug, doe je er goed aan om zo snel mogelijk een therapeut hiervoor in te schakelen. Voordeel is dat je niet eerst een verwijskaart van de huisarts hoeft te hebben, maar rechtstreeks een afspraak kan inplannen. De weg naar een goede therapeut wordt hierdoor alleen maar makkelijker.

Fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen goed geholpen worden door deze therapeuten. Vaak zijn de klachten bij de kinderen een slechte motoriek en deze kunnen met de juiste oefeningen goed behandeld worden.

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal De Ellekoot heeft diverse therapeuten in dienst. Denk hierbij aan een acupunctuur, een manuele therapeut, een osteopaat en nog veel meer. Voordat er een behandeling plaats gaat vinden wordt er eerst een soort intake gehouden. Hier wordt er bekeken wat de klachten precies zijn en welke behandeling geschikt zal zijn.

Nieuw Shockwave Therapie

Sinds kort heeft De Ellekoot ook Shockwave Therapie. Deze behandeltechniek is uniek en hierdoor is geen operatie meer nodig. Door krachtige golfimpulsen die het zachte weefsel binnen dringen wordt deze behandeling uitgevoerd. Voor meer informatie, bekijk deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *