Gezond en veilig op reis

pcrtestnederland

Vakantie is altijd lekker naar een jaar hard werken, tegenwoordig met Covid 19 verlangen mensen nog meer na een weekje ontspannen in een zonnig land. Maar helaas worden door veel landen eisen gesteld om er binnen te mogen komen, een van deze eisen is het overleggen van een negatieve PCR test. Helaas duurt het bij de GGD tot twee dagen om de uitslag van de test te krijgen, snel op vakantie gaan is er dus niet bij. Bij pcrnederland.nl heb je al binnen enkele uren de uitslag, hier kun je dus een corona test laten afnemen.

Moet ik altijd een test laten doen?

Het land waar je naartoe reist bepaald of je een test moet laten zien, vaak moeten mensen die met het vliegtuig reizen de test laten zien. Helaas is dit ook niet bij ieder land hetzelfde, per land worden er verschillende regels gehanteerd. PCR is wel de beste manier om te testen, mede omdat de kleinste deeltjes kunnen worden opgespoord. Hierdoor is betrouwbaarheid van de test zeer hoog, bijkomend voordeel is dat je de uitslag per mail binnen enkele uren al thuis hebt.

pcrtestnederland

Hoe ziet de uitslag eruit

Ben je getest dan wil je natuurlijk wel een officiële PCR verklaring, maar hoe ziet een formulier eruit die je krijgt toegestuurd per mail? Enkele uren nadat de test is afgenomen, krijg je de uitslag in een PDF bestand toegestuurd. Het certificaat is in vier talen gemaakt. Engels. Nederlands, Arabisch en Duits, het formulier is ondertekend door een arts met een handtekening en een stempel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *