Wil jij graag één van de verschillende erectiepillen kopen die op de markt zijn terug te vinden? Dan moet je met een aantal verschillende factoren rekening houden. In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat de diverse erectiemiddelen die er bestaan onderling enkele niet onbelangrijke verschillen vertonen. Dit zal voor veel mensen een beetje als een verrassing komen. In eerste instantie is het namelijk zo dat het merendeel van de mannen vermoeden dat alle erectiemiddelen in grote lijnen hetzelfde zijn. Toch is er sprake van enkele niet onbelangrijke verschillen waar je zeker aandacht aan zal willen besteden. Wil jij ook graag ontdekken wat deze verschillen nu precies allemaal zijn? Dat is mogelijk door je even te verdiepen in de informatie die je hieronder terug kan vinden. 

Niet alle erectiemiddelen werken even lang

Misschien wel de belangrijkste tip om rekening mee te houden van deze volledige pagina heeft te maken met de werkingsduur van de erectiepil die je gebruikt. Op dit vlak maken we een niet onbelangrijk onderscheid tussen enerzijds Sildenafil en anderzijds Tadalafil. Voor beide erectiepillen geldt in eerste instantie dat ze ongeveer een half uur tot één uur voor de seksuele daad moeten worden ingenomen. Vanaf dat ogenblik begint het middel te werken. De tijd dat de erectiepil blijft werken kan in de praktijk echter niet onaanzienlijke verschillen vertonen. 

Sildenafil erectiepillen kopen zorgt er bijvoorbeeld voor dat je kan rekenen op een werkingsduur van tussen de acht en tien uur. Voor Tadalafil erectiepillen geldt dat die werkingsduur een behoorlijk stuk langer is. In het meest optimale geval is de werking dan ook tot zomaar even 48 uur gegarandeerd. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er in de praktijk naar deze erectiepil vaak wordt verwezen als zijnde de weekendpil. Heb je dus met andere woorden een romantisch weekend gepland met je partner? Dan is gebruikmaken van dit erectiemiddel voor jou meer dan waarschijnlijk de best mogelijke keuze. 

Houd ook rekening met het verschil in prijs 

Bij erectiepillen kopen spreekt het voor zich dat je niet uitsluitend stil zal willen blijven staan bij de eigenschappen van het erectiemiddel. Wat namelijk ook te denken van de prijs die eraan verbonden is? Bij het vergelijken van de diverse erectiemiddelen op de markt zal je al snel kunnen vaststellen dat de prijzen onderling niet onaanzienlijke verschillen kunnen vertonen. Heb je slechts een beperkt budget beschikbaar voor het kopen van je erectiepillen? Dan is ook dit uiteraard een belangrijke factor om rekening mee te houden.

Mag iedereen zomaar erectiepillen gebruiken?

Erectiepillen kopen is in principe voor iedereen mogelijk die lijdt aan erectiestoornissen. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat het gebruik van deze pillen niet altijd wordt aangeraden. Mensen die bijvoorbeeld over een bekend ziektebeeld beschikken voor hart- en vaataandoeningen kunnen er beter voor kiezen om eerst even contact op te nemen met hun behandelende arts of huisdokter. Sowieso is dit eigenlijk aan te raden voordat je overgaat tot het gebruik van een erectiepil. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je in de praktijk nooit geconfronteerd kan worden met vervelende verrassingen.