De 4 voordelen van online shoppen!

Sinds de eerste reclames van Bol op de televisie zijn we redelijk verslaafd geraakt aan online shoppen. We willen tegenwoordig alles steeds sneller hebben – het liefst vandaag nog. Veel fysieke winkeliers lijden hieronder doordat ze niet mee kunnen met de grote jongens op online gebied. En als ze het online niet winnen, dan winnen ze het in de winkelstraat al helemaal niet. Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor alleen webshops te beginnen zonder fysieke winkel. Naast de nadelen van ecommerce zijn er ook zeker voordelen om online te shoppen – voor jou!

#1 – Snelle levertijd zonder moeite

Als je naar een winkel gaat kan je jouw product direct zien, voelen en ervaren en over het algemeen ook direct inpakken en meenemen. Toch vinden we online voor ons gevoel nog sneller en dit komt doordat het ons geen moeite kost. We kunnen vanuit onze luie stoel nieuwe producten aanklikken, toevoegen en laten verzenden. En dat allemaal zonder ook maar één stap te zetten.

#2 – Goedkoop

Ook zien we dat online spelers redelijk kunnen stunten met hun prijzen. Ze proberen namelijk vanuit een centraal magazijn goedkoper te zijn dan bedrijven die ook fysieke winkels of alleen winkels hebben. Vaak zitten deze met behoorlijk veel extra kosten waar online spelers niet mee zitten.

#3 – Online vergelijken

En als je denkt dat beste deal gemaakt te hebben dan kan je dit ook nog eens eenvoudig online checken. Iets wat je in een winkel vaak niet doet en als je thuis komt erachter komt dat je online goedkoper uit was. Balen!

#4 – Geen kosten

Vaak heb je ook geen kosten als je jouw producten laat verzenden. Vanaf een bepaald bedrag zit je al aan de minimale bestelhoeveelheid. Dit scheelt je ook nog eens benzinekosten. We zien dat er veel spullen online worden gekocht. Wil je jouw Via Vai schoenen online kopen of toch liever Airpods? Google dan eens snel op deze producten en je hebt binnen no-time de goedkoopste leverancier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *