Bewegen op de e-bike is gemakkelijk

E-bikes zijn echt geweldig voor meer mobiliteit lazen we op reviews Amslod online lezen, maar waar ze vooral in uitblinken is in hun gezondheidsvoordelen, en daarom zetten we 4 gezondheidsvoordelen van elektrisch fietsen op een rijtje.

E-bike en lichaamsbeweging gaan hand in hand

1. Je krijgt meer lichaamsbeweging.

Ja, dat is alles wat nodig is om meer te bewegen is fietsen elektrisch. Natuurlijk komt de lichaamsbeweging niet uit het niets. Het vereist dat je er de nodige tijd in steekt, dat je de moeite neemt en dat die inspanning goede resultaten oplevert. Je wordt dus niet alleen fitter, je vermindert ook de afhankelijkheid van je lichaam van het “waardeloze voedsel” dat vol zit met gifstoffen en ziektekiemen.

Onderzoek bevestigt de gezondheidsvoordelen

Dit is allemaal te danken aan een onderzoek uit 2016 naar het gebruik van e-bikes door mensen die hun fitnessniveau willen verhogen die gebruik maakten van Amslod elektrische fiets ervaringen. Van de 17 nieuwe “groene” individuen, concludeerde de studie dat ze 12,7% meer beweging deden, zelfs terwijl ze op “echte” fietsen zaten.

Daarnaast toonden onderzoeken aan dat elektrische fietsen je kunnen helpen sneller te herstellen, zodat je langer in goede vorm bent.

2. Het haalt je uit de stad.

Het probleem met steden is dat ze altijd overvol zijn, zelfs op de beste dagen. Uiteraard is een groot deel van dit de noodzaak om uw dagelijkse woon-werkverkeer kort te houden, en toch, soms is het een bijna onmogelijkheid. Dit is een van de grootste redenen om er eens helemaal uit te zijn, en de natuur in te trekken.

In het tijdperk van computers en smartphone, en de mogelijkheid om uit te checken op je telefoon voor de bus, is het moeilijk te doorgronden hoe het is om geen toegang te hebben tot deze gemakken. De mogelijkheid om je af te stemmen op die moderne wereld, en je af te stemmen op de natuur, is op zich al een behoorlijk groot “voordeel”.

3. Het verlaagt je stressniveau.

Ja, dat lees je goed. Voor sommigen is het juist datgene dat hen uit de rat race haalt voor het grotere goed van hun eigen welzijn. Een ander pluspunt is dat je meer cardio doet en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint. Het eindresultaat is vrij zoet, en we zullen zeggen dat dit een van de redenen dat elektrische fietsen zijn erg populair bij lopers.

4. Het zet je aan het denken.

Zoals de meeste mensen zich kunnen voorstellen, als je daadwerkelijk aan het bewegen bent, en je in het zweet werkt, zal je actiever zijn. Dit is waarom ze zijn geweldig voor drukke mensen die behoefte hebben aan een extra beetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *